A fejlesztésről

A Harsánylejtő Kertváros Budapest legnagyobb kertvárosi fejlesztése, mely Óbudán, a festői és békés Testvérhegy, Csúcshegy és Hármashatárhegy által határolt területen található.

A fejlesztés első ütemében kiszabályozott 88 db telekingatlan értékesítésének sikerei után folytatódik a Harsánylejtő Kertváros története, hiszen a második ütemünkben a már megszokott építési telkek mellett ikerházak és társasházi lakások között is válogathatnak a Kertváros leendő lakói.

Ingatlanok

A II. ütemben összesen 65 telekingatlan került kiszabályozásra, melyek családi- és ikerház, valamint nagyobb 4-6 lakásos társasház építésére alkalmasak. Megindul továbbá a modern, 5 lakásos társasházakból álló lakópark fejlesztésünk is.

Környezet

A környéket nem csak a környező érintetlen erdők teszik vonzóvá a családok és az érdeklődők számára, hanem a nagyon magas minőségben kivitelezésre kerülő épített környezet is. A fejlesztéssel egy időben új közterületi utak kialakítása, a meglévő utak felújítása és teljes közművesítés zajlik.

A minőségi épített környezet, az élhető és strukturált elrendezés hosszú távon biztosítja a leendő lakók számára a kényelmes, intim, és exkluzív életminőséget. A magas elvárásoknak köszönhetően az itt épített és vásárolt otthonok hosszú távú befektetésnek is kiválóak.

 

Közlekedés

A területet autóval a Bécsi út ill. a Jablonka út felől lehet könnyen megközelíteni. A Harsánylejtő Kertvárostól a Flórián tér 9 perc, a Kolossy tér 12 perc, a Széll Kálmán tér 20 percen belül érhető el.
A projekt I ütemének területén található a 260/A-as busz megállója is, amely közvetlen összeköttetést nyújt a fontosabb környéki közintézményekkel. További járatok:  218; 260; MÁV, melyek menetrendjét innen tudja letölteni.

 • Hívjon minket!
  hivjon minket
  +36 20 922 26 03
 • Írjon
  Nekünk!
 • facebook

  Copyright @ 2017 BIF
  All rights reserved

  A fejlesztésről | Harsánylejő kertváros