Referenciáink

Castrum Ház:
(IX. Budapest, Lechner Ödön fasor)

Az egyedi megjelenésű Castrum ház közvetlenül a Duna partján, a Boráros tér szomszédágában található. A kilencszintes vegyes funkciójú (lakás, iroda és üzlet) épületben, impozáns belsőépítészeti megoldásokkal kialakított aula és közös területek biztosítják a luxusingatlanokhoz illő megjelenést. A lakók valamint a vendégek kényelmét és magas szintű kiszolgálásukat a földszinten kialakított üzletek, portaszolgálat továbbá a kizárólagos használatba tartozó fitness és wellness biztosítja.

Pasa Park:
(II. Budapest, Hankóczy Jenő utca)

A Bauhaus stílusú Pasa Park a Rózsadomb elegáns részén található luxus színvonalú lakópark, melyben 5 liftes épület és mindösszesen 33 lakást alakítottunk ki. A lakók kényelme mellett kiemelt figyelmet fordítottunk az eleganciára és minőségi élettér biztosítására, melyet részben a lakásokból nyíló lenyűgöző panoráma továbbá a parkosított belső kert és a lakók által használható medence nyújt.

Kiscelli Lakópark:
(III. Budapest, Folyondár utca)

A Kiscelli Lakópark a BIF első lakóingatlan fejlesztéseként 1998-ban épült. A több épületből álló komplexum, az akkori igényeknek megfelelő magas szintű minőségben és kialakításban készült a Szépvölgyi úthoz közel, Mátyáshegy egyik leggyönyörűbb részén. A Lakópark különlegességét az ott élő családok kényelmét szolgáló műszaki és esztétikai megoldások, mint a zárt, szökőkúttal ellátott belső kert, fűtött autófeljáró és tágas belső terek biztosítják.

Enikő elérhetőség

 • Hívjon minket!
  hivjon minket
  +36 20 922 26 03
 • Írjon
  Nekünk!
 • facebook

  Copyright @ 2017 BIF
  All rights reserved

  Referenciáink | Harsánylejő kertváros